6974717978 Πούντα, Πάρος mv@mvsolution.gr
 
 
 
Δομημένη Καλωδίωση
MV Solution - Βλασσόπουλος Μάρκελλος | Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Πάρος


Η δομημένη καλωδίωση ασχολείται κυρίως με τον τρόπο που θα εγκατασταθούν μέσα μετάδοσης που θα χρειαστούν για να συνδεθούν δικτυακές συσκευές σε κτίρια. Πιο συγκεκριμένα, αφορά την διασύνδεση όλου του εξοπλισμού πληροφορικής. Επιτραπέζιοι και φορητοί Η/Υ, δικτυακοί εκτυπωτές, routers, firewalls, τηλεφωνικά κέντρα και τηλεφωνικές συσκευές, αλλά και διασύνδεση μεταξύ ορόφων, κτιρίων, ή και ολόκληρων περιοχών, όλα εξαρτώνται από αυτό το κομμάτι της υποδομής.

Αποτελεί σημαντικό παράγοντα για τις μελλοντικές φυσικές επεκτάσεις του δικτύου, για τις αναδιατάξεις των δομικών στοιχείων του, καθώς και για την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών του.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Άμεση & Σωστή Εξυπηρέτηση


Η επιχείρησή μας “MV Solution” η οποία βρίσκεται στην Πάρο, χάρη στην μακροχρόνια πορεία της στο χώρο και την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει, μπορεί να αναλάβει εργασίες δομημένης καλωδίωσης σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Πάρο και σε όλες τις κυκλάδες.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να επισκεφθεί το χώρο σας και να φροντίσει ώστε να σας προσφέρει πάντα τις καλύτερες και αρτιότερες υπηρεσίες στο χώρο της δομημένης καλωδίωσης.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας αλλά και για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε την Πάρο και όλες τις Κυκλάδες.