6974717978 Πούντα, Πάρος mv@mvsolution.gr
hero image
 
 
 
Συστήματα Παραγγελιοληψίας
MV Solution - Βλασσόπουλος Μάρκελλος | Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Πάρος


Η επιχείρησή μας “MV Solution” η οποία βρίσκεται στην Πάρο, μπορεί να προτείνει τις ιδανικές λύσεις για συστήματα παραγγελιοληψίας σε επιχειρήσεις εστίασης, beach bar, αλλά και καταστήματα λιανικής στην Πάρο, την Αντίπαρο και σε άλλες περιοχές.

Συνεργαζόμενοι με την εταιρεία Prognosi, μπορούμε να σας προμηθεύσουμε όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό που χρειάζεται μια επιχείρηση εστίασης, για να αποκτήσει πλήρη έλεγχο και οργάνωση. Η καλά σχεδιασμένη λύση παραγγελιοληψίας και η άρτια τεχνική υποστήριξη αποτελεί σημαντικό λόγο να επιλέξετε εμάς για το σύστημα παραγγελιοληψίας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ολοκληρωμένες λύσεις μηχανοργάνωσης για χώρους εστίασης


Το Profile από το 2003 προσφέρει σε περισσότερες από 800 επιχειρήσεις εστίασης εύχρηστες και αξιόπιστες λύσεις μηχανοργάνωσης. Ο νέος σχεδιασμός και η βελτιωμένη λειτουργικότητά του έχουν υλοποιηθεί με πρωταρχικά κριτήρια τη σταθερότητα και την ευκολία στο χειρισμό. Οι λειτουργίες του καλύπτουν όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων της επιχείρησής σας και παραμετροποιούνται ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες, εξασφαλίζοντας την αδιάκοπη λειτουργία του ακόμη και σε περιπτώσεις αποσύνδεσης από το υπόλοιπο σύστημα.

H καλύτερη διαχείριση πόρων και η ανάπτυξη στρατηγικών marketing και πωλήσεων, αναβαθμίζουν τις υπηρεσίες σας και οδηγούν στην αύξηση της κερδοφορίας σας.
 
Μάθετε Περισσότερα
 
 
 
 
 
 
 
 
Παρουσίαση λογισμικού για
χώρους εστίασης 
 
 
 
 
 
Βίντεο Επαγγελματιών
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας αλλά και για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε την Πάρο, την Αντίπαρο και άλλες περιοχές.