6974717978 Πούντα, Πάρος mv@mvsolution.gr
hero image
 
 
 
Συστήματα Ασφαλείας
MV Solution - Βλασσόπουλος Μάρκελλος | Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Πάρος


Προστατέψτε αποτελεσματικά το χώρο σας, τα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και την περιουσία σας με τα κατάλληλα συστήματα ασφαλείας.
Η επιχείρησή μας “MV Solution” η οποία βρίσκεται στην Πάρο, μπορεί να σας προμηθεύσει με τα ιδανικά συστήματα ασφαλείας. Επιπλέον, αναλαμβάνει την τοποθέτηση και συντήρηση ενσύρματων αλλά και ασύρματων συστημάτων ασφαλείας, ανάλογα με τις ανάγκες και απαιτήσεις σας.

Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο όπως είναι η Caddx, η Dahua και η Tiandy, σας προσφέρουμε τελευταίας τεχνολογίας συστήματα ασφαλείας που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη οικιακής ή επαγγελματικής εγκατάστασης.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

C.C.TV

Σας προσφέρουμε κάμερες ασφαλείας υψηλής ανάλυσης (IP), με δυνατότητα καταγραφής εικόνας και ήχου, κάμερες WiFi, αναλογικές κάμερες, καθώς και καταγραφικά με σκληρό δίσκο και απομακρυσμένη διαχείριση, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε όπου και αν βρίσκεστε το χώρο σας.

Συναγερμοί

Τοποθετούμε και επισκευάζουμε συναγερμους ενσύρματους αλλά και ασύρματους, για να νιώθετε πάντα ασφαλείς στον χώρο σας.

Access Control

Σας προσφέρουμε σύγχρονες λύσεις access control για την ασφάλεια της εισόδου του κτιρίου σας και την είσοδο του διαμερίσματος σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
Με ένα τηλεφώνημα

θα έρθουμε στο χώρο σας, ώστε να μελετήσουμε με ακρίβεια τις ανάγκες σας, να συζητήσουμε και να σας προτείνουμε το ιδανικό σύστημα ασφαλείας που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Ολοκληρώνουμε τις εργασίες εγκατάστασης με συνέπεια και επαγγελματισμό, ενώ είμαστε διαρκώς δίπλα σας για οτιδήποτε προκύψει, ώστε να κοιμάστε ήσυχοι και ασφαλείς.

Διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο, μπορούμε να σας προτείνουμε τα ιδανικά συστήματα ασφαλείας για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο στην Πάρο την Αντίπαρο και σε άλλες περιοχές.
 
 
 
 
ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ
 
  Μελέτη του χώρου σας για την επιλογή του ιδανικού συστήματος ασφαλείας
  Προμήθεια κορυφαίων προϊόντων
  Εγκατάσταση του συστήματος ασφαλείας
  Εκπαίδευση του τελικού χρήστη για την ορθή χρήση των συστημάτων ασφαλείας
  Συντήρηση και αποκατάσταση βλαβών στα συστήματα ασφαλείας.
 
 
 

 


 
Μέλος Σ.Α.Ε.Ε.Σ.Α.Ε
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας αλλά και για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε μαζί τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε την Πάρο, την Αντίπαρο και άλλες περιοχές.