6974717978 Πούντα, Πάρος mv@mvsolution.gr
hero image
 
 
 
MV Solution
Βλασσόπουλος Μάρκελλος | Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Πάρος


Η επιχείρησή μας “MV Solution” η οποία βρίσκεται στην Πάρο, δραστηριοποιείται από το 2004 στην τοποθέτηση και την επισκευή συστημάτων ασφαλείας, προσφέροντας σύγχρονες και ποιοτικές λύσεις σε ιδιώτες και επαγγελματίες στην Πάρο, την Αντίπαρο και σε άλλες περιοχές.

Παράλληλα, δραστηριοποιείται στα δίκτυα υπολογιστών, τα ασύρματα δίκτυα Wi-Fi, και στα συστήματα παραγγελιοληψίας, παρέχοντας άμεση και σωστή εξυπηρέτηση.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ο έμπειρος ηλεκτρολόγος - μηχανικός Βλασσόπουλος Μάρκελλος και η ομάδα του, είναι πάντα στην διάθεσή σας να σας προσφέρουν προηγμένες λύσεις σε συστήματα ασφαλείας, κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, δίκτυα υπολογιστών, ασύρματα δίκτυα WiFi και συστήματα παραγγελιοληψίας.

Βασική προτεραιότητα για εμάς είναι η ασφάλεια αλλά και η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.


Γι’ αυτό παρέχουμε προϊόντα άριστης ποιότητας, τελευταίας τεχνολογίας και εύκολης χρήσης. Έτσι, η επιχείρησή μας καταφέρνει να θεμελιώνει με κάθε πελάτη της σχέσεις εμπιστοσύνης, ειλικρίνειας και σεβασμού.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

C.C.TV - IP Κάμερες
 

Συστήματα Συναγερμού
 

Ασύρματα Δίκτυα
Wi-Fi
 

Ηλεκτρονικά Σημεία Πώλησης
 

Συστήματα Ελέγχου Πρόσβασης
 

Τεχνική Υποστήριξη
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Στόχος μας είναι να προσφέρουμε, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, επαγγελματικά και αποτελεσματικά προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στον τομέα της ασφάλειας και των αυτοματισμών, δίνοντας πάντα έμφαση στις ανάγκες των πελατών μας.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας αλλά και για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε την Πάρο, την Αντίπαρο και άλλες περιοχές.