6974717978 Πούντα, Πάρος mv@mvsolution.gr
 
 
 
Συστήματα Ασφαλείας
MV Solution - Βλασσόπουλος Μάρκελλος | Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Πάρος


Προστατέψτε αποτελεσματικά το χώρο σας, τα αγαπημένα σας πρόσωπο αλλά και την περιουσία σας με τα καλύτερα συστήματα ασφαλείας.
Η επιχείρησή μας “MV Solution” η οποία βρίσκεται στην Πάρο, μπορεί να σας προμηθεύσει με τα ιδανικά συστήματα ασφαλείας, ενώ μπορεί να αναλάβει την τοποθέτηση και συντήρηση ενσύρματων αλλά και ασύρματων συστημάτων ασφαλείας, ανάλογα με τις ανάγκες και απαιτήσεις σας. 

Συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο όπως είναι η Caddx, η Dahua και η c, σας προσφέρουμε τελευταίας τεχνολογίας συστήματα ασφαλείας που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη οικιακής η επαγγελματικής εγκατάστασης.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

C.C.TV

Σας προσφέρουμε κάμερες ασφαλείας αναλογικές, κάμερες ip, κάμερες wi-fi, κάμερες ασύρματες καθώς και καταγραφικά με σκληρό δίσκο ώστε να μπορείτε να ελέγξετε όπου και αν βρίσκεστε το χώρο σας.

Συναγερμοί

Τοποθετούμε και επισκευάζουμε συναγερμους ενσύρματους αλλά και ασύρματους, για να νιώθετε πάντα ασφαλείς στον χώρο σας.

Access Control

Σας προσφέρουμε σύγχρονες λύσεις access control για την ασφάλεια της εισόδου του κτιρίου σας και την είσοδο του διαμερίσματος σας.
 
 
 
 
 
 
 
 
Με ένα τηλεφώνημα

θα έρθουμε στο χώρο σας ώστε να μελετούμε με ακρίβεια τις ανάγκες σας, να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε μαζί για το ιδανικό σύστημα ασφαλείας που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Ολοκληρώνουμε τις εργασίες εγκατάστασης με συνέπεια και επαγγελματισμό, ενώ είμαστε διαρκώς δίπλα σας για οτιδήποτε προκύψει, ώστε να κοιμάστε ήσυχοι και ασφαλείς.

Διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο, μπορούμε να σας προτείνουμε τα ιδανικά συστήματα ασφαλείας για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο στην Πάρο και σε όλες τις Κυκλάδες.
 
 
 
 
ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ
 
  Μελέτη του χώρου σας για την επιλογή του ιδανικού συστήματος ασφαλείας
  Προμήθεια κορυφαίων προϊόντων
  Εγκατάσταση του συστήματος ασφαλείας
  Εκπαίδευση του τελικού χρήστη για την ορθή χρήση των συστημάτων ασφαλείας
  Συντήρηση και αποκατάσταση βλαβών στα συστήματα ασφαλείας.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε απορία σχετική με τα προϊόντα μας αλλά και για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε την Πάρο και όλες τις Κυκλάδες.